Dr. Organic Bioaktív Olíva testápoló

Dr. Organic Bioaktív Olíva testápoló

Nincs raktáron

Dr. Organic Testápoló bioaktív olívaolajjal 'Tárd fel a természet legnagyobb titkát, és aktiváld a bőröd. ' Kiválóan hidratáló, intenzíven tápláló gyümölcs olajsavakban gazdag, antioxidáns hatású olaja, értékes bioaktív növényi hatóanyagokkal kiegészítve.

Kosárba
EAN kód:5060176673557
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Organic Bioaktív Olíva testápoló Részletes leírás

Dr. Organic Testápoló bioaktív olívaolajjal
"Tárd fel a természet legnagyobb titkát, és aktiváld a bőröd."
Kiválóan hidratáló, intenzíven tápláló gyümölcs olajsavakban gazdag, antioxidáns hatású olaja, értékes bioaktív növényi hatóanyagokkal kiegészítve. Hatékonyan hidratálja a bőrt, a bőrszövet mélyebb rétegeibe hatolva táplálja és hidratálja a sejtközti szövetet, helyreállítva a bőr természetes egységét. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. Nem tartalmaz: parabéneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

Dr. Organic Bioaktív Olíva testápoló Összetevők

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Dicaprylyl ether, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride, Isocetyl palmitate, Cetearyl alcohol, Myristyl myristate, Olea europaea (Olive) oil unsaponifiables, Theobroma cacao (Coc

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 01. 24.

  Jól felszívódó, minőségi termék

Anonim Felhasználó2016. 02. 18.

  A száraz bőrömnek nagyon jót tett!Kellemes az illata.Az állaga is pont jó.Nem sűrű,nem is folyékony.Nagyon szeretem.

Anonim Felhasználó2015. 03. 22.

  Nagyon jól felszívódik, kellemes illatú, jól hidratál