Nature Time Narancs Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Nature Time Narancs Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Raktáron

Jellegzetes kellemes illata mellett, közérzetjavító, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. Kiváló méregtelenítő hatása a pezsgőfürdőben még fokozódik. .

1 237 Ft
egységár: 12,37 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999567692313
Márka:Nature Time
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Time Narancs Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml Részletes leírás

Jellegzetes kellemes illata mellett, közérzetjavító, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. Kiváló méregtelenítő hatása a pezsgőfürdőben még fokozódik.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Dr. Nemeth Laszlo2023. 01. 01.

  nincs

  A kért terméket a mai napig nem kaptam meg.