Öpso öko illatosító szett japanese sakure tree illat 50 ml

Öpso öko illatosító szett japanese sakure tree illat 50 ml

Raktáron

A japán bambusz illat, a gyümölcs és a csipetnyi fűszer elegye frissítő, ázsiai karakterű fás illatot alkot, így tökéletes harmóniát termet az ön otthonában is. .

3 712 Ft
egységár: 74,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8435495825333
Márka:Öpso
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Öpso öko illatosító szett japanese sakure tree illat 50 ml Részletes leírás

A Japanese Sakura Tree fás, citrusos illat az egyik első természetes fagyantából készült szobaillatosító. Az érintetlen természet, a citrus és a fa tökéletes harmóniájából született. A Sakura fa a felkelő nap országának egyik jellegzetes eleme és a kultúra legismertebb szimbóluma.

Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, környezetbarátak.

Vegán termék. Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális.

Kiszerelés: 50 ml, 6 db pálca

Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa ela tömítést és csavarja vissza a fatetőt. Helyezze bele az illatrudakat az üvegbe.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.