New Waves Kamilla Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

New Waves Kamilla Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Nincs raktáron

Valamennyi gyulladásos megbetegedés esetén az illóolaj-keverékek nélkülözhetetlen alkotóeleme. Bőrbetegségek, allergiás kiütések esetén is alkalmazható. .

Kosárba
EAN kód:5999567691927
Márka:New Waves
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

New Waves Kamilla Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml Részletes leírás

Valamennyi gyulladásos megbetegedés esetén az illóolaj-keverékek nélkülözhetetlen alkotóeleme. Bőrbetegségek, allergiás kiütések esetén is alkalmazható.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.