New Waves Kókuszos Csoki Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml

New Waves Kókuszos Csoki Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml

Nincs raktáron

Aroma kompozíció: Kókusz, Csokoládé. Rossz hangulat, levertség, ingerültség, tartós rosszkedv, depresszió ellen. Feszültségoldó, vágykeltő afrodiziákum, hatása a szexuális életünkre is jó hatássallehet.

Kosárba
EAN kód:5999567691996
Márka:New Waves
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

New Waves Kókuszos Csoki Pezsgőfürdő Illatosító Emulzió 1000 Ml Részletes leírás

Aroma kompozíció: Kókusz, Csokoládé.Rossz hangulat, levertség, ingerültség, tartós rosszkedv, depresszió ellen.Feszültségoldó, vágykeltő afrodiziákum, hatása a szexuális életünkre is jó hatássallehet.ALKALMAZÁS: Tetszés szerint, minimum 200 ml/1 mÂł víz.Használat előtt felrázandó!Nem tűzveszélyes!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.