Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal fogkrém

Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal fogkrém

Raktáron

Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal fogkrém, frissítő mentával és indiai kaporral, amelyek segítenek megelőzni a kellemetlen szájszagot, biztosítva a tartósan friss leheletet.

1 177 Ft
egységár: 1 177,28 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138825614
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal fogkrém Részletes leírás

Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal fogkrém - 75 ml

Felveszi a küzdelmet a rossz szájszagot okozó baktériumokkal, biztosítva a tartósan friss leheletet. 12 órás védelmet biztosít a káros baktériumokkal szemben és eltávolítja a fogakon felhalmozódott felületi szennyeződéseket és a lepedéket. Segít csökkenteni a fogínyvérzést és megelőzni a fogínygyulladást. 100% növényi aktív hatóanyaggal. Fluoridmentes. Parabénmentes.

Fő összetevők:

  • Indiai kapor (Peucedanum graveolens): segít megelőzni a kellemetlen szájszagot.
  • Miswak (Salvadora persica): összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.
  • Kardamom (Elletaria cardamomum): gátolja a szájüregben a káros baktériumok elszaporodását.
  • Édeskömény (Foeniculum vulgare): hatékony természetes ínyfeszesítő.
  • Szegfűszeg (Eugenia caryophyllata): antimikrobiális hatásának köszönhetően segít a kellemetlen szájszag elleni küzdelemben.

Használata: Alaposan mosd meg a fogad legalább naponta kétszer vagy fogorvosod javaslatának megfelelően!

Összetevők: Sorbitol, Water / Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Cellulose Gum, Menthol, Sodium Saccharin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salvadora Persica Root Extract, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom)

Figyelmeztetés: Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek szülői felügyelet mellett, borsónyi mennyiségű fogkrémmel mosson fogat. A fogkrémet ne nyelje le. A fogmosást követően alaposan öblítsen. A fogkrém jótékony hatásait rendszeres használat mellett fejti ki. Szobahőmérsékleten tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.