Himalaya Zabos-mézes mattító arcradír 75ml

Himalaya Zabos-mézes mattító arcradír 75ml

Raktáron

Himalaya Hámlasztó, mattító hatású arcradír normál és zsíros bőrre, kiválóan eltávolítja a felesleges faggyút. .

982 Ft
egységár: 13,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6291107221786
Márka:Himalaya
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Zabos-mézes mattító arcradír 75ml Részletes leírás

Zabos-mézes mattító arcradír 75ml
Természetes radírozó szemcséi hatékonyan megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől. Segít, hogy a bőr felfrissüljön, puha és selymes lehessen. Az arcradír a zab, a dió és a méz egyedülálló keveréke. A zab eltávolítja a felesleges faggyút, míg a dióhéj természetes radírozó szemcséi hatékonyan megtisztítják a bőrt az elhalt hámsejtektől. A méz segít, hogy a bőr felfrissüljön, puha és selymes lehessen.

Fő összetevők:

  • Zab (Avena Sativa): eltávolítja a felesleges faggyút a bőrről.
  • Méz: táplálja a bőrt, segít megőrizni annak nedvességtartalmát. Antiszeptikus hatású.
  • Dió (Juglans regia): a dió héjában található mikrorészecskék leradírozzák a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és mitesszereket.

Használata: Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd a megtisztított nedves arcbőrbe a szem közvetlen környékét kerülve, majd a nyakra! Langyos vízzel öblítsd le, majd töröld szárazra az arcod! Használd hetente 2-3 alkalommal!

Összetevők: Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Juglans regia shell powder, Microcrystalline cellulose, Parfum, Phenoxyethanol, Honey, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Benzyl alcohol, Sodium hydroxide, Avena sativa kernel meal, Disodium EDTA, Hydroxypropyl methylcellulose, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Lilial, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Figyelmeztetés: Hűvös, száraz helyen tárolandó! Kizárólag külső használatra! Szembe ne kerüljön!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.