Réde csíráztató üvegedény 1 db

Réde csíráztató üvegedény 1 db

Nincs raktáron

Hulladékszegény megoldás csírák otthoni nevelésére. Használatával biztosított a fejlődő csírák folyamatos szellőzése. .

Kosárba
EAN kód:5999036843017
Márka:Rédei
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Réde csíráztató üvegedény 1 db Részletes leírás

Dekoratív üvegedény műanyag tetővel néhány csírarnövény neveléshez. Használatával biztosított a fejlődő csírák folyamatos szellőzése. Mosogatógépben tisztítható.

Változó színekben: zöld vagy piros tetővel.
Üveg edény, műanyag lyukacsos fedővel.

Mérete:
15 cm magas, 8 cm átmérő.
Űrtartalma: 720 ml

Használati útmutató:
1. Öblítés:
1-1,5 evőkanállal a választott vetőmagból helyezzen az üvegbe, majd csavarja rá a tetőt és töltse fel vízzel. Rázza fel jól az üveg tartalmát, majd öntse ki a vizet a tető lecsavarása nélkül. Ismételje meg a műveletet kétszer.

2: Beáztatás:
Töltse fel ismét vízzel az üveget és tartsa azt szájával felfelé egy éjszakára, hogy az üvegben lévő magok megszívják magukat és gyorsabban csírázni kezdjenek.

3. Csíráztatás:
10 óra állás után öntse le a felesleges vizet, majd töltse meg az üveget ismét vízzel, jól rázza fel és öntse le. Helyezze az üveget ferde állásba, hogy a felesleges víz továbbra is távozni tudjon és a csírák is elég levegőhöz jussanak. Naponta öblítse át a fejlődő csírákat a már ismert módon!

4. Csírák elkészítése:
A használt vetőmag fajától függően a csírázás 4-6 napig tarthat. Minél hosszabban állnak a csírák, annál lágyabb lesz az ízük. Felhasználásuk rendkívül sokrétű, alkalmasak köretnek, de levesek vagy saláták alkotói is lehetnek. Kiválóan díszíthetik is a különféle salátákat és leveseket. Minden gyermek számára nagy élmény egy vajas kenyér, amire csírát szórtak!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.