Süni csíráztatótál 1 db

Süni csíráztatótál 1 db

Raktáron

Süni formájú kerámiatál csíráztatáshoz. .

3 108 Ft
egységár: 3 107,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999523610108
Márka:Süni
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Süni csíráztatótál 1 db Részletes leírás

Természetes alapanyagokból készült csíráztató tál, mely 1000 C fokon égetett natúr kerámiából készült. Így a csíráztatás folyamán a magok természetközeli környezetben fejlődhetnek. További előnye, hogy az öntözéskor a kerámiatál által magába szívott vizet, egyenletesen adja át a csíráknak.

Használati útmutató: Az alaposan megmosott magokat egy tálban vagy pohárban beáztatjuk 24 órára, míg megduzzadnak. A megduzzadt magokat, a Süni Csíráztatótálba helyezzük, egyenletesen szétterítve. Naponta 3x, gyenge folyóvíz alá tartva öntözzük, így 5-7 nap alatt fogyasztható csírát kapunk.

Fontos: Csírázás folyamán, ne álljon víz a tálban, csak a kerámia legyen nedves! A csíráztatótálat soha ne tisztítsuk mosószerrel, csak folyóvíz alatt szivaccsal! Ha szükséges 10 perces forralással sterilizálhatjuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.