Banyaerdő Tányérodon az erdő - könyv

Banyaerdő Tányérodon az erdő - könyv

Raktáron

Amikor egy gombaszakellenőr (Nagy Krisztina) és egy biológus (Priksz Gábor) találkozik, akkor jó esetben egy erdővel, gombákkal, gombás ételekkel teli könyv születik.

5 989 Ft
egységár: 5 989 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9786150160191
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Banyaerdő Tányérodon az erdő - könyv Részletes leírás

Amikor egy gombaszakellenőr (Nagy Krisztina) és egy biológus (Priksz Gábor) találkozik, akkor jó esetben egy erdővel, gombákkal, gombás ételekkel teli könyv születik, mint ahogy ez most meg is történt. Hiszünk abban, hogy a felelős erdőhasználat, a felelős gombagyűjtés mindenki érdeke, hiszen természeti értékeinket óvni, védeni és természetesen ízlelni kell. A könyvben minden fejezet egy olyan fenntarthatósági problémát jár körbe, amit közösen tudunk megoldani, amiről érdemes beszélgetéseket kezdeményezni szűkebb és tágabb környezetünkben. Mindezt ötvöztük a gombák világával, valamint a gombák ízvilágával. A gombákat szerető, de felhasználásukat kevésbé ismerő háziasszonyok is könnyen találhatnak olyan recepteket a könyvben, amiket az egész család szívesen fogyaszt, de gondoltunk az ételérzékenyekre is, így bátran kísérletezhetnek a gombákkal ők is.

Cím: Tányérodon az erdő
Szerző: Nagy Krisztina, Priksz Gábor
Méret: 215x270 mm
Terjedelem: 4+160 oldal
Kiadó: Via-Viridis Egyesület



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.