Szépasszony lunáris kalendárium 2024-es naptár 1 db

Szépasszony lunáris kalendárium 2024-es naptár 1 db

Nincs raktáron

Holdnaptár, mely segít a mindennapokban eligazodni, úgy a háztartásban, mint a kertészkedésben.  A Hold ugyanúgy befolyásolja a mindennapi életünket, mint mindennapjainkra az apály és a dagály hat. .

Kosárba
EAN kód:9788075311245
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szépasszony lunáris kalendárium 2024-es naptár 1 db Részletes leírás

Tekintettel arra, hogy a lunáris ciklus rövid, az emberek már nagyon régen kapcsolatba hozták a különféle földi folyamatokkal. Elődeink hittek abban, hogy a Hold hat a természetre és az emberekre. A támpontot azok a tapasztalatok jelentik, generációkról generációkra szállnak. Minden olvasó maga is meggyőződhet róla. A világ rendkívül bonyolult és titokzatosabb, mint gondolnánk. Minden mindennel összefügg, mégpedig látható vagy láthatatlan kapoccsal.

A Szépasszony lunáris kalendárium 2024-es naptára a következőket tartalmazza:
- Asztali naptár
- Határidőnapló
- Kártyanaptár
- A víz ... ... élet című füzet
- Amulett

spirálozott
Méret:30,5 x 18,5 cm


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.