Vitamin Station streptococcus a gyorsteszt 1 db

Vitamin Station streptococcus a gyorsteszt 1 db

Raktáron

A Streptococcus gyorsteszt egy speciális immunológiai teszt, amely a torokfertőzést okozó A csoportú béta hemolizáló Streptococcus baktérium kimutatására alkalmas. .

6 200 Ft
egységár: 6 199,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999563220213
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station streptococcus a gyorsteszt 1 db Részletes leírás

Az A csoportú béta hemolizáló Streptococcus (más néven: Streptococcus pyogenes) az akut torokgyulladás leggyakoribb bakteriális oka, amely olyan bőrfertőzésekért is felelős, mint például az ótvar (impetigo) és az orbánc (erysipelas).             

A legtöbb torokgyulladást vírusfertőzés okozza, amely magától, antibiotikum kezelés nélkül is rendeződik, ezért az ilyen kezelés felesleges lenne. Bár az A-strep torokfertőzések esetenként néhány napon belül terápia nélkül gyógyulnak, az orvosok a másodlagos, néha súlyos szövődmények (pl. reumás láz vagy akut glomerulonephritis) megelőzése érdekében antibiotikumot írnak fel.

A doboz a teszt elvégzéséhez szükséges eszközöket tartalmazza. Segítségével rövid időn belül megállapítható, hogy a torokfertőzést A-strep baktérium vagy más korokozó (általában vírus) okozza, amely nem igényel antibiotikum kezelést.

Ne egyél, ne igyál vagy ne dohányozz a termék használata közben. A használat után moss alaposan kezet.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.