Ataisz Almapektin 60 g

Ataisz Almapektin 60 g

Nincs raktáron

Almapektin , természetes zselésítő anyag befőzéshez, megspórolható a hosszadalmas főzési idő, ráadásul sokkal több vitamin marad a kész lekvárban, dzsemben. .

Kosárba
EAN kód:5999886883065
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz Almapektin 60 g Részletes leírás

Felhasználás: A tasak tartalmát keverje össze azzal a cukormennyiséggel, amivel a lekvárt vagy a dzsemet készíti. (a tasak 10 kg gyümölcshöz elegendő. Lehet arányosan kevesebbet is használni, de ha keményebb állagot szeretnénk elérni, akár többet is.). Ezt a cukros pektint kell állandó kevergetés közben hozzáadni a gyümölcshöz, és forrástól számított öt percig főzni.

Allergén információ: szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 915kJ/225kcal
Zsír: 0,0 g melyből telített zsírsavak: 0,0 g;
Szénhidrát: 22,0 g, melyből cukrok: 20,0 g
(fruktóz :

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 10.

  még nem próbáltam

Minich Mónika2016. 09. 21.

  A termék nem biztos hogy rossz, de mivel semmilyen felhasználási módot nem kaptam hozzá így összeállt egy csomóba és nem oldódott fel így esélyem se volt felhasználni!

Anonim Felhasználó2016. 07. 01.

  először rendeltem

Erdősné Tölgyes Teréz2016. 06. 21.

  almából készül, nem citrusfélékből. Sajnos 1 kg gyümölcshöz nem elég 6 gramm, mert híg marad a dzsem. Kicsivel több kell belőle.