Thymos citromsav étkezési tasakos 50 g

Thymos citromsav étkezési tasakos 50 g

Nincs raktáron

Teák, gyümölcsszörpök, befőttek és saláták ízesítésére kiválóan alkalmas, valamint dzsemek készítésénél is használják. A háztartásban alkalmazva, vízben oldva vízkőoldó hatása is kiváló. Összetétele: Étkezési citromsav E330.

Kosárba
EAN kód:8586014352424
Márka:Thymos
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thymos citromsav étkezési tasakos 50 g Részletes leírás

Teák, gyümölcsszörpök, befőttek és saláták ízesítésére kiválóan alkalmas, valamint dzsemek készítésénél is használják. A háztartásban alkalmazva, vízben oldva vízkőoldó hatása is kiváló.
Összetétele: Étkezési citromsav E330

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.