Biorganik Bio Fodroskel por 125 g

Biorganik Bio Fodroskel por 125 g

Raktáron

Friss, bio minősített kelkáposzta, tisztítva, szeletelve, levegőn szárítva és őrölve. Karcsúsító vitaminforrás. Kiváló növényi rostforrás, elképesztően magas vitamintartalommal. .

3 370 Ft
egységár: 26,96 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860122005
Kiszerelés:125 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Fodroskel por 125 g Részletes leírás

Rendkívül magas vitamintartalmú szuperélelmiszer, jótékony hatásait nagy mennyiségű kalcium-, C-vitamin-, folsav-, béta-karotin-, rost-, lutein-, omega-3 és omega-6 zsírsav-, valamint karotinoidtartalmának, esszenciális aminosavkészletének és alacsony szénhidráttartalmának köszönhetjük.

Erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású, fogyasztása hozzájárulhat a sejtek épségének fenntartásához, csökkentheti a tumoros betegségek kialakulásának kockázatát, segíthet megőrizni a bőr és a haj egészségét, javíthatja a látást. Támogathatja a kiegyensúlyozott emésztést és a természetes zsírégetést, így a súlykontorollban, karcsúsításban is hasznunkra lehet. Gyorsíthatja a kalcium felszívódását, növényi rostjai elősegíthetik a bélflóra regenerálódását.

Szupersztár zöldség, a tápanyagok raktára! Rákellenes indolokat tartalmaz, hatékony védelem lehet a mellrák, a méhnyakrák, a vastagbélrák ellen. Sok ként tartalmaz és egy szulforafán nevű anyagot, amely segítheti a szervezet méregtelenítését. Sok benne a rost, a kalcium, a vas, az A-, C- és K-vitamin. Ezenkívül nagy mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, luteint és zeaxantint, amelyek a sárgafolt sorvadását megelőzik.

Készíts belőle zöldturmixot vagy keverd joghurthoz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.