Kalifa kókuszreszelék 100 g

Raktáron

Szuper egészséges energiabomba, a szervezetben felszívódva energiává alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős fizikai munkát végzők számára kifejezetten ajánlott, mert fokozza az aktivitást és energiát ad.

239 Ft
egységár: 2,39 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997956700632
Márka:Kalifa
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kalifa kókuszreszelék 100 g Részletes leírás

A kókuszreszelék nemcsak finom sütemény alapanyag, hanem értékes anyagokat is tartalmaz, például tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek védenek az érrendszeri betegségektől.

Sütemények alapanyagául szokták elsősorban használni, de akár krémekhez vagy tésztába is beilleszthető. A kókusszal sokszínűbbé tehetjük akár müzlinket, joghurtunkat, fagylaltunkat, turmixunkat. is Mindemellett gyakran megtalálható a keleti konyha fűszereként is.  

Tápérték 100 g:
Energia2612 kJ/635 kCal
Zsír 59 g
amelyből telített zsírsavak 48 g
Szénhidrát 7 g
amelyből cukor7 g
Fehérje7.7 g
Só 0.08 g

Nyomokban tartalmazhat: Földimogyoró, Diófélék, Szezámmag

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.