Biorganik Bio Csicseriborsó Liszt 250 g

Biorganik Bio Csicseriborsó Liszt 250 g

Raktáron

A csicserborsóból készült liszt egyre elterjedtebb alapanyag, ami nem meglepő, hiszen sütéshez, főzéshez, sűrítéshez, panírozáshoz egyaránt használható. .

923 Ft
egységár: 3,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559310256
Márka:Biorganik
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Csicseriborsó Liszt 250 g Részletes leírás

A csicseriborsóliszt természetesen gluténmentes. A gabonalisztekhez képest magasabb a fehérje- és alacsonyabb a szénhidráttartalma. Rosttartalma is jelentős, amely hozzájárul az egészséges bélműködéshez, lassítja a szénhidrátok felszívódását és teltségérzetet okoz. A csicseriborsó és a belőle készült liszt is számos fontos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, például magnéziumot, vasat, szelént és jelentős mennyiségű folsavat is.

Felhasználás: A csicseriborsólisztnek nagyon jó a vízfelvevő képessége, sűrűbb, tapadósabb textúrájú masszát képez, mint az átlagos lisztek. Ennek a tulajdonságának köszönhetően fantasztikusan alkalmas a tojás helyettesítésére panírozáskor vagy vagdaltak készítésekor. Ironikus, de ha sütésről van szó, a csicseriborsólisztből habkönnyű tészta készíthető. A waffel ettől lesz tökéletes! Főzelékek, levesek sűrítésére is kiválóan alkalmas.

Összetevők: csicseriborsóliszt

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1518 kJ / 361 kcal
Zsír: 6,2 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 47,8 g
- amelyből cukor: 2,7 g
Rost: 12,8 g
Fehérje: 22 g
Só:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.