Eden Premium Cirokliszt 500 g

Eden Premium Cirokliszt 500 g

Nincs raktáron

A cirok Az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. Íze semleges, enyhén édeskés. .

Kosárba
EAN kód:5999563456117
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium Cirokliszt 500 g Részletes leírás

Igen gazdag élelmi rostokban, fehérjében és vasban, valamint antioxidánsokban, melyek közül kiemelkedő E-vitamintartalma. Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza fel (lassabban szívódik fel), tehát kevésbé terheli meg szervezetünket, így fogyókúrázók is beiktathatják étrendjükbe a szénhidrát tartalmát figyelembe véve. Könnyen emészthető, glikémiás indexe 48.

Felhasználása:  A gluténmentes diétában a teljes kiőrlésű cirokliszt tökéletes alapanyag: kitűnő kenyeret, süteményt, pizzát, palacsintát lehet készíteni belőle. Használhatjuk önmagában vagy más lisztekhez keverve is, a belőle készült ételek rendkívül ízletesek. Tökéletes alternatíva a búzaliszt helyettesítésére.

Maximum 15-20 %-ban érdemes a lisztkeverékhez adagolni. A sütemények színe sötétebb egy kicsit, mint a fehér lisztből készítetteké, de az íze igazán finom.

Összetevők: cirokmag Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1569 kJ / 375 kcal
Zsír 3 g amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 75 g amelyből cukrok

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.