Szafi Free Amerikai Fánk Lisztkeverék Gluténmentes 5000 g

Szafi Free Amerikai Fánk Lisztkeverék Gluténmentes 5000 g

Raktáron

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes kelesztés nélküli fánk készíthető a lisztkeverék segítségével, pillanatok alatt. Élelmi rostokban gazdag, így a kiegyensúlyozott étrend méltó alapanyaga lehet.

8 625 Ft
egységár: 8 625,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564154081
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free Amerikai Fánk Lisztkeverék Gluténmentes 5000 g Részletes leírás

Fánk recept (7 db fánkhoz):
Hozzávalók: 160 g meleg víz (nem forró, de a langyosnál melegebb); 5 g alamaecet, vagy frissen facsart citromlé; 12 g eritrit (kristálycukorral helyettesíthető); csipetnyi só (kb. 0,5 g); 5 g citromhéj; késhegynyi vanília őrlemény vagy 1 kupaknyi vanília aroma; 150 g Szafi Free fánk lisztkeverék

Elkészítés:
Mérjük ki a vizet, majd a fenti sorrendben adjuk hozzá a többi hozzávalót, mielőtt a lisztet hozzáadnánk keverjük jól el, majd a liszt hozzáadásával gyúrjuk össze jó alaposan.

Pihentessük 5 percig. A tészta pihentetése után pici liszten kb. 1 cm vastagra nyújtsuk ki a tésztát. (Ne legyen vastagabb, mert sütés közben az olajban szépen meg fog nőni.)

Szaggassuk ki 8 cm-es fánkkiszúró formával. Vagy egy nagy pohár szájával (8 cm-es), majd a közepét szúrjuk ki egy kisebb formával (3 cm, pl. egy ásványvizes kupakkal, vagy 3 cm-es mini pogácsaszaggatóval).
Forró kókuszolajban süssük arany barnára, nagyon hamar megsül. Oldalanként kb. 2-2,5 percig süssük, majd tegyük papírtörlőre.

Ízlés szerint tálaljuk lekvárral, csokimázzal, gyümölcsös „cukormázzal”

Összetevők: Kölesliszt, tápióka keményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia 1410 kJ / 334 kcal
Zsír 1,6 g
amelyből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 67 g
amelyből cukrok1,6 g
Fehérje5,6 g
Só 0,03 g

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.