Grapoila törökmogyoróliszt 250 g

Grapoila törökmogyoróliszt 250 g

Raktáron

Összetevők: 100% törökmogyoróliszt. A török mogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a mogyorólisztet. E-vitamin- és rosttartalma jelentős, rendkívül alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalma miatt pedig jól illik a paleo és a csökkentett szénhidrát diétások étrendjébe.

1 636 Ft
egységár: 6,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566670831
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila törökmogyoróliszt 250 g Részletes leírás

Összetevők: 100% törökmogyoróliszt.A török mogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a mogyorólisztet. E-vitamin- és rosttartalma jelentős, rendkívül alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalma miatt pedig jól illik a paleo és a csökkentett szénhidrát diétások étrendjébe.Használhatjuk bázislisztként vagy lisztadalékként, ezzel csökkentve az össz szénhidráttartalmat, és közben enyhe, mogyorós aromát is kölcsönöz a hozzá illő, kész ételnek.Helyettesíthetjük vele a kenyérmorzsát a panírban, töltelékben, különleges ízű fasírtban is. Kiváló sütemények, torták, piték, kekszek vagy akár a palacsinta tésztájához is.A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.