Manuka méz mgo 400+ 250 g

Manuka méz mgo 400+ 250 g

Raktáron

Emésztőrendszeri panaszokra, sebkezelésre, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre.

27 785 Ft
egységár: 27 785,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9421023628971
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Manuka méz mgo 400+ 250 g Részletes leírás

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz.

Az MGO100 Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék , amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának. 

Egészségügyi alkalmazás: emésztőrendszeri panaszokra, sebkezelésre, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre.

Használati utasítás: naponta háromszor fogyasszon 1 teáskanálnyi (5g) mézet 30 perccel étkezés előtt! A mézbevitel szükség esetén növelhető.

Az MGO 400+ Méz - felso szint nagyon magas szintu aktivitással - különösen akut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban kezeltek és amelyeknek nagy az ellenállása a kezelésekkel szemben.

Figyelmeztetés:

A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.

A manuka méz fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet, betegségek kezelésére nem alkalmas.  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.