Barco Kókuszolaj vödrös

Barco Kókuszolaj vödrös

Raktáron

A kókusz húsából préseléssel nyerik ki az olajat, majd tiszítják és szagtalanítják. Így teljesen tiszta, illatmentes kókuszolajat nyernek.  Jól használható sütéshez és főzéshez anélkül, hogy a megszokott ízvilágot jelentősen befolyásolná.

2 122 Ft
egységár: 2,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8993077700022
Márka:Barco
Kiszerelés:950 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Barco Kókuszolaj vödrös Részletes leírás

A Magyar Cukorbetegek Szövetségének cukorbetegeknek is ajánlja, hiszen inzulin jelenléte nélkül is képes energiát szolgáltatni a sejteknek. Nem tartalmaz koleszterint. 92%-ban közepes lánchosszúságú telített zsírsavakból áll, ezért kb. 25oC-on olvad. Alacsonyabb hőmérsékleten szilárd halmazállapotú, ezért elterjedt a kókuszzsír elnevezés is.

A benne található legfontosabb zsírsavak: laurinsav, mirisztinsav, palmitinsav, kaprilsav, kaprinsav, sztearinsav.

Előnyös élettani hatásai:
- A kókuszolajban található telített zsírsavak csökkentik a szervezet káros koleszterintszintjét, de ugyanakkor növelik azokét, melyek jótékonyan hatnak szervezetünk működésére.
- A kókuszolajban található laurinsavnak köszönhetően megelőzhetjük a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Ez a sav érfalainkat rugalmasabbá is teszi, növeli áteresztőképességüket, így a tápanyagok gyorsabban és könnyebben fel tudnak szívódni a szervezetben.
- Stabil szerkezetének köszönhetően ellenáll a hevítésnek, ezáltal nem képes transz-zsírokat, melyek igen károsak szív- és érrendszerünk egészségére.
- A kókuszolaj magas lipid, laurinsav, kaprilsav és kaprinsav tartalmának köszönhetően segít elkerülni a betegségeket, mivel ezeknek az anyagoknak immunerősítő hatásuk igen jelentős. Mindemellett ezek a savak képesek elpusztítani a gombákat, baktériumokat, vírusokat, így védelmet nyújtanak e kórokozók által terjesztett betegségekkel szemben.

- A sportolóknak segít teljesítményüket növelni, hiszen azonnali energiaforrást jelent számukra.
- Gyorsítja az anyagcserét, így sejtjeink gyorsabban képesek megújulni, aminek a következtében frissebbek, stressztűrőbbek leszünk.
- A fogyókúrázók számára is ajánlott, hiszen közepes hosszúságú szénláncainak köszönhetően nem vesz részt a zsíranyagcserében, ennek köszönhetően nem alakul át zsírpárnává és mivel gyorsítja anyagcserénket, így szervezetünket arra készteti, hogy több energiát használjon fel.
- Bőrfertőzéseket gyógyíthatunk vele, hiszen ha egy fertőzött területre helyezzük, akkor egy olyan réteg keletkezik, mely nem engedi át a külső szennyeződéseket és ezenkívül még a szövet megújulását is segíti.
- Antioxidáns hatásának köszönhetően késlelteti az öregedést és csökkenti a stresszt.
Kozmetikai szerek alapanyagaként szolgál, mert csökkenti a pattanásokat, feszesíti a bőrt és fényesebbé teszi a hajat.

Barco Kókuszolaj vödrös Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

D. J.2023. 10. 08.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

ágnes ,miskolc2019. 04. 24.

  finom,jó ár jó állag, ,mindentől mentes !!

Zoltán2019. 01. 21.

  Jó minőségű termék, elsősorban sütéshez használom.

Anonim Felhasználó2017. 04. 29.

  Egészségesebb mint az étolaj

Anonim Felhasználó2017. 04. 25.

  Állati eredetű zsírok fogyasztása helyett használom.Elégedett vagyok a termékkel.

Anonim Felhasználó2017. 04. 18.

  Egészség és sokáig elég.

Dénes Győzőné Tatabánya2016. 11. 21.

  Mindenre nagyon jó! Főzni, enni, kenni! ☺ Tiszta termék!

Anonim Felhasználó2016. 02. 21.

  Olcsó és egészséges.

Még több mutatása