Organika lenmagolaj 250 ml

Organika lenmagolaj 250 ml

Raktáron

A hideg sajtolásnak köszönhetően, enyhén sárgás színű, kissé kesernyés ízű olaj.  Karbantartja, tisztítja a bélrendszert. .

1 298 Ft
egységár: 5,19 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999886907228
Márka:Organika
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organika lenmagolaj 250 ml Részletes leírás

A lenmag olaj gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, foszfort, magnéziumot, kalciumot, vasat, cinket, nátriumot, mangánt, rezet, fluort, de jódot is.

A lenmag olaj az anyagcsere mértékét növelheti, és ezzel elősegíti a gyorsabb zsírégetést is, éppen ezért tisztító kúrákhoz is ideális. Használható székrekedéses problémára.

A lenmagolaj a belekben síkosítóként viselkedik, bevonja a bélfalat és a székletet, így az könnyen üríthetővé válik. Fogyasztása mellett javasolt a rostokban gazdag étrend követése, valamint a bőséges folyadékbevitel.

Nagyon magas a gyulladáscsökkentő hatása (pl.: ízületi gyulladás), érelmeszesedés-, szívbetegségek, ritmuszavarok megelőzésére is ajánlott. A lenmagolaj – a lecitin, keserű anyag – kéksav-glikozidák tartalma miatt -, mint gyógyászati anyag használatos.

Felhasználási javaslat:
Napi egy-két evőkanál lenmag olaj elfogyasztásának rendkívül pozitív élettani hatásai lehetnek, fogyasztható édesebb jellegű salátákhoz, túróhoz, müzlibe, joghurtokba keverve.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.