Greenmark bio basmati barnarizs 500 g

Greenmark bio basmati barnarizs 500 g

Raktáron

A basmati hosszú szemű, intenzív illatú és egyedi aromájú, enyhén mogyoró ízű rizs.  Erős aromája miatt, egyaránt illik ázsiai fűszerezésű ételekhez, és fűszeresebb magyaros ételekhez melyeket szintén nagyszerűen kiegészít.

1 432 Ft
egységár: 1 431,63 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931249
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio basmati barnarizs 500 g Részletes leírás

A basmati barna rizs különleges fogássá változtatja a halas, húsos és zöldséges ételeit. Az ökológiai gazdálkodásból származó barna rizst kíméletesen tisztítják, nem hántolják, ezáltal megőrzi a rizsszem külső rétegeinek értékes tápanyagait.

Ideális keleti ételekhez, például indiai curryhez, de kiváló köret zöldségekhez, húsokhoz és halhoz is.

Magas rost tartalma jótékony hatással van a koleszterin valamint a vércukor szintre egyaránt, továbbá segít a szív, az izomzat és érrendszer normális működésének fenntartásában. Közepes glikémiás indexű, lassan felszívódó szénhidrát.

Szervezetünk számára fontos tápanyagokatt tartalmaz, mint: réz, folsav, vas, magnézium, foszfor és cink, és B-vitaminokat (B1 -vitamin (tiamin) B6 -vitamin)

Elkészítése: jól mossuk meg a szemeket, lábasban kétszer annyi vizet öntsünk alá (egy csésze rizshez tehát két csésze vizet). Lassú tűzön főzzük, 30-40 percig. A főzési idő elteltével zárjuk el alatta a lángot, vagy húzzuk le az edényt, és a lábas tetejére tegyük konyharuhát, így hagyjuk tovább puhulni.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 1527 kJ/ 365 kcal
Fehérje (g / 100g) 6,7 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 80 g/ 0,2 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 1 g/ 0 g
Rost (g / 100g)1,1 mg
Só (g/100g) 0.01 mg


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.