Triple zero pasta rice 270g

Triple zero pasta rice 270g

Raktáron

A Triple Zero Pasta rizs változata lehetővé teszi a gondtalan és energiamentes étkezés örömét. A termék glutén- és laktózmentes, alig egy perc alatt elkészíthető. .

891 Ft
egységár: 3,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999104000021
Kiszerelés:270 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Triple zero pasta rice 270g Részletes leírás

A Triple Zero Pasta rizs változata lehetővé teszi a gondtalan és energiamentes étkezés örömét. A termék glutén- és laktózmentes, alig egy perc alatt elkészíthető.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.