Sale Marino olasz tengeri só durva szemű 1000 g

Sale Marino olasz tengeri só durva szemű 1000 g

Nincs raktáron

Ez a természetes tengeri só gazdag ásványi anyagokban, emellett sokkal alacsonyabb a nátrium klorid tartalma, mint az átlagos asztali sóknak.  Egyedülálló íze miatt régóta nagyra értékelik a mediterrán konyhában és a világ konyháiban.

Kosárba
EAN kód:8002128105034
Márka:Sale Marino
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sale Marino olasz tengeri só durva szemű 1000 g Részletes leírás

A tengeri sót  a tengervíz elpárologtatásával nyerik. A tengeri só előállítása során csak természetes folyamatokat alkalmaznak, azaz a napsugarakat és a szelet.

A tengeri só az emberi szervezetben zajló kémiai reakciókhoz szükséges bioelemeket tartalmazza.

Leírás: NaCl 99,1%
Szemcsenagyság: 2-5 mm
Nem tartalmaz csomósodást gátló szereket. Nem jódozott

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.