Gold Pack himalája só őrölt 1000 g

Gold Pack himalája só őrölt 1000 g

Raktáron

A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag. .

816 Ft
egységár: 0,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9001466224857
Márka:Gold Pack
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gold Pack himalája só őrölt 1000 g Részletes leírás

A világ egyik legértékesebb só fajtája a Himalája só, amelyet gépi szennyezés nélkül, kézi erővel termelnek ki. Nyomelemekben és ásványi anyagokban redkívül gazdag.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.