The Bridge Bio Mandulaital Cukormentes 1000 Ml

Raktáron

A bio mandulaital 100%-ban növényi alapú, első osztályú összetevőkből készült hozzáadott cukor nélkül.  Mindössze 42 kcal található 1 pohár (200 ml) mandulaitalban. .

1 292 Ft
egységár: 1,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8019428007289
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio Mandulaital Cukormentes 1000 Ml Részletes leírás

A mandulaitalban található vitaminok, és ásványi anyagok jó hatással vannak a szervezetre kimerültség, szellemi terheltség esetén. Tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentes.


Fogyasztása különösen ajánlott gyermekeknek, időseknek, valamint mindazok számára, akik rendszeresen sportolnak, fizikai tevékenységet végeznek, vagy a szokásosnál fáradékonyabbak.

Összetétel:forrásvíz, olasz mandula paszta*(3%), szentjánoskenyér-liszt*, (*ellenőrzött bio gazdálkodásból),

100% Bio. Természetes cukrokat tartalmaz, kizárólag növényi összetevőkből készült.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.