Balance food stevia plus (tasakos) 250 g

Balance food stevia plus (tasakos) 250 g

Nincs raktáron

Tökéletes cukorhelyettesítő, eritritollal és steviával! Négyszeres erősségű édesítőszer! Kellemes ízű, mellékízmentes édesítőszer, negyed annyi szükséges belőle, mint a hagyományos eritritből! 0 kalória, 0 felszívódó szénhidrát! .

Kosárba
EAN kód:5999562970263
Márka:Balance
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Balance food stevia plus (tasakos) 250 g Részletes leírás

Eritrit alapú édesítőszer steviával élénkítve. A stevia  természetes édesítőszer, nem tartalmaz kalóriát, szénhidrátot és glikémiás indexe nulla. 

A stevia Dél-Amerikában őshonos növény, amely édes leveléről lett nevezetes. A stevia olyan természetes édesítőszer, melynek levele 30-szor, kivonata akár 300-szor édesebb a cukornál!

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. S.2023. 07. 03.

  A stevia tartalma miatt,csak 1 picike kell belőle,és nincs torok maró mellékhatása.