Organika vegi-roll 30 g

Organika vegi-roll 30 g

Raktáron

Vaníliás-citromos ízű szelet belga étcsokoládéba mártva, édesítővel. .

409 Ft
egységár: 13,64 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886907006
Márka:Organika
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organika vegi-roll 30 g Részletes leírás

Vegán, glutén-, színezék-, ízfokozó-, GMO mentes termék.

0% hozzáadott cukor, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalommal rendelkezik, élelmi rostban gazdag, hozzájárul az egészséges bélflóra fenntartásához.

Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 50%.

Összetevők: élelmi rostok (inulin, polidextróz), étcsokoládé 20% (kakaómassza, kakaóvaj, édesítőszer: eritritol, kakaópor, természetes vanília aroma), tápióka keményítőpor, borsófehérje, kókuszolaj, glicerin, citrom aroma, vanília, kálium szorbát.

Tárolás: száraz, hűvös helyen (5 °C- 23°C között)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.