Greenmark bio fehér bors őrölt 20 g

Greenmark bio fehér bors őrölt 20 g

Raktáron

A trópusokról származó fűszer a világ egyik legtöbbet használt és legkeresettebb fűszercsaládjába tartozik. A gastro világban gyakran használják világos színű mártásokhoz, szószokhoz.  .

681 Ft
egységár: 34,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562480298
Márka:Greenmark
Kiszerelés:20 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio fehér bors őrölt 20 g Részletes leírás

Gyakorlatilag mindenfajta étel készítésénél felhasználható. Ízét őrölt formában adja ki a legjobban. Bármihez adhatjuk, amihez enyhén csípős, finom borsos ízt szeretnénk adni.

A fehér és fekete bors között a leglényegesebb különbség, hogy a fekete jóval intenzívebb, a fehér lágyabb ízű, ezért a fehér bors kevésbé csípős mint a feketebors. A fehér azonnal csípős ízt ad, a fekete csak később.

Mind a fekete, mind a fehér bors tartalmaz aromás illóolajokat, piperint, pirolint, karicint, ezen kívül keményítőt, enzimeket, gyantát, szénhidrátot. Intenzív ízesítőszer, mindkettőt lehet használni nemcsak ízesítésre, hanem az étvágy növelésére, élénkítésre is.

A fehér bors pozitív tulajdonságai:
A fehér borsnak jóval több testre gyakorolt pozitív hatást tulajdonítanak, mint a fekete borsnak. Az ősi kínai gyógyászatban például gyakran kezelték az ízületi gyulladást fehér borssal.
A fehér bors pozitív hatással van az emésztésre, javítja az étvágyat és erősíti az immunrendszert.
A fehér bors szél- és vizelethajtó, antibakteriális hatással is rendelkezik, időnként reumatikus panaszok esetén is ajánlják.
Egyik jellegzetes összetevője, a piperin miatt a kozmetikai ipar is felhasználja: ez a hatóanyag ugyanis élénkíti, javítja a tápanyagok szállítását a bőrsejteken belül, ezzel frissíti, fiatalítja a bőrt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.