Herbavitál kurkuma 100 g

Herbavitál kurkuma 100 g

Nincs raktáron

Kurkumapor egy földes és enyhén fűszeres ízű szuperélelmiszer, amely számos előnyös tulajdonsággal büszkélkedhet, és hozzáadhatod kedvenc currydhez, desszertjeidhez vagy készíthetsz vele kurkuma latte-t.

Kosárba
EAN kód:5999886288365
Márka:Herbavital
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbavitál kurkuma 100 g Részletes leírás

A Kurkumaport a kurkuma gyökérből, más néven indiai sáfrányból vonják ki. Mély sárgás-narancsos szín és földes, enyhén csípős íz jellemzi. Számos jótékony bioaktív vegyületet is tartalmaz, ezért a szuperélelmiszerek közé tartozik. A BIO Kurkumapor kiemelkedően magas rosttartalmú. Így segít az emésztőrendszer és az egészséges bélmikrobióta ápolásában. Ezenkívül a kurkuma a szív- és érrendszer, az immunitás, a máj vagy az idegrendszer ápolásával is összefüggésbe hozható. Gyakori összetevője a különböző shot-oknak is, amelyeket a vitalitás és az egészség javítására használnak. Ezenkívül ez a por természeténél fogva gluténmentes, laktózmentes és természetes összetevőkkel büszkélkedhet, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és más felesleges adalékanyagokat.

A Kurkumapor alkalmas arra, hogy hozzáadjuk különböző ételekhez vagy italokhoz. Jótékony hatásait egyszerűen tejjel vagy vízzel összekeverve élvezheted. Azonban hozzáadhatod kedvenc turmixodhoz, vagy készíthetsz belőle például kurkumás tejeskávét. Alkalmas sós receptek ízesítésére, hogy feldobja a különböző leveseket vagy mártásokat. A kurkumát gyakran használják például indiai vagy thaiföldi ételekben a népszerű curry fűszer részeként. Ez a fűszerkeverék otthon is elkészíthető saját hozzávalókból és kurkuma porból. Ezt a port sütéshez is lehet használni. Különböző desszertekhez, süteményekhez, palacsintákhoz is adható, érdekes sárgás-narancsos színt és egzotikus hatást kölcsönöz nekik. A kurkuma por tehát egy sokoldalúan felhasználható összetevő, amely méltó helyet fog kapni a konyhádban.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.