Kotányi bio bazsalikom 7 g

Kotányi bio bazsalikom 7 g

Raktáron

'A KOTÁNYI Bio fűszerek válogatott mezőgazdasági régiókból és ellenőrzés alatt álló ökológiai gazdálkodásokból származnak. Így tökéletesen kifejezésre jutnak a fűszerek eredeti illat- és ízharmóniái és garantálják a természet igazi ízét.

445 Ft
egységár: 63,61 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5995863019014
Márka:Kotányi
Kiszerelés:7 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kotányi bio bazsalikom 7 g Részletes leírás

"A KOTÁNYI Bio fűszerek válogatott mezőgazdasági régiókból és ellenőrzés alatt álló ökológiai gazdálkodásokból származnak. Így tökéletesen kifejezésre jutnak a fűszerek eredeti illat- és ízharmóniái és garantálják a természet igazi ízét. Az államilag is elismert ""Austria Bio Garantie"" és Biokontroll Hungária Kht. tanúsítványai (HU-ÖKO-01) garantálják a folyamatosan ellenőrzött ökológiai minőséget. A bazsalikom fő termesztési területe a Földközi-tenger vidéke és Észak-Afrika. A bazsalikom íze különösen jól harmonizál a paradicsommal és az olasz konyha különböző ételeivel. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült. Száraz helyen tartandó. Tápértéktartalom
100g-ban:
Energia 1262 kJ/301 kcal
Zsír 4 g
ebből telített zsírsavak 0,7 g
Szénhidrát 43 g
Ebből cukor 43 g
Fehérje 14 g
Só 0 g
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.