Benefitt Himalája Só Rózsaszín finomszemcsés​​​​​​​ 1000 g

Benefitt Himalája Só Rózsaszín finomszemcsés​​​​​​​ 1000 g

Nincs raktáron

Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes Himalaja só. Az ételek ízét tökéletesen kiemeli. A hagyományos étkezési konyhasó helyettesítésére ajánljuk. .

Kosárba
EAN kód:5999542642937
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Benefitt Himalája Só Rózsaszín finomszemcsés​​​​​​​ 1000 g Részletes leírás

A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysó. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes, fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri algáknak tulajdonítják.

Összetétel: 100% Himalája kristálysó
Eredet helye: Pakisztán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.