Tivoli himaláya só pink 1000 g

Tivoli himaláya só pink 1000 g

Raktáron

Tivoli pink himalaya magas minőségű étkezési só. .

859 Ft
egységár: 0,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9001466225557
Márka:Tivoli
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tivoli himaláya só pink 1000 g Részletes leírás

A himalájai só 84 természetes összetevőt és az egészség szempontjából fontos ásványi anyagot tartalmaz, köztük magnéziumot, káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort és vasat.

A tipikus rózsaszínű elszíneződés a kis mennyiségű vasoxidnak (rozsda) köszönhető. A cink, a szelén, a jód és a réz nyomokban van jelen a sóban. Nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy adalékanyagokat, mivel a természetben előforduló anyag.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.