Nature Cookta étkezési parajdi só 1000 g

Nature Cookta étkezési parajdi só 1000 g

Raktáron

A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só különlegessége, hogy kifejezetten kézzel bányászott és aprított sóról van szó. Tisztasága természetes módon nagyon nagy, minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől mentes termék.

800 Ft
egységár: 0,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818458
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta étkezési parajdi só 1000 g Részletes leírás

A só táplálkozásunk elengedhetetlen és szerves része, rendkívül sok pozitív élettani hatással bír. Az emberei szervezet nagy részt vízből és sókból tevődik össze, így feltétlenül szükségünk van a mindennapos sóbevitelre.

Fontos tisztázni, hogy alapvetően só fogalma alatt nem a hagyományos konyhasót értjük, hanem a természetes, külső behatásoktól védett sókat, melyek különböző mennyiségben tartalmaznak hasznos ásványi anyagokat. A parajdi sóról köztudott, hogy az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, a védett környezet miatt pedig teljes mértékig meg tudta őrizni tisztaságát, ráadásul a benne található ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége és minősége kiemelkedő a sók között. Figyelemreméltóan magas NaCl tartalma (97%) mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz.

A só fogyasztása vízháztartásunk szabályozása mellett más okokból is kiemelten fontos. A sónak ismert sejtvédő hatása van, agysejtjeinket fokozottan óvja meg az elsorvadástól. A vesének is nagy szüksége van a sóra a szervezetben túl nagy mennyiségben felhalmozódó savak megszüntetésére és azoknak vizelettel való ürítésére. Ezen felül a só természetes antioxidánsként is működik, eltávolítja a szervezetünkben felhalmozódó toxikus salakanyagokat. Ráadásul a vérnyomás szabályozásban a só természetes segítséget nyújt, valamint az izomzat és a testi erőnlét fenntartását is elősegíti.

A só szállítja a sejtekhez az elektromos áramot, melynek sejtjeink hidroelektromos energiafejlesztésében van szerepe. Az idegsejtek összeköttetésében, illetve a beérkezett információk feldolgozásában is részt vállal a szervezetbe juttatott só.

A rendszeres és jó minőségű só fogyasztása megvéd a visszerek kialakulásától, és a hajszálerek megrepedésétől.

A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só kitűnően kiválthatja a hagyományos asztali sót, egészséges megoldást jelentve a napi sóbevitelünk fedezésére.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

C. N.2023. 07. 22.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

G. Dorottya2023. 01. 25.

  jajj tele van kavicsokkal :( kisebb, nagyobb, szitálva se jó

Csáki Richárd2019. 12. 06.

  Tökéletes!

  Nincs!

Anonim Felhasználó2019. 12. 03.

  egészséges

Anonim Felhasználó2019. 11. 19.

  Sajnos a terméket nem kaptam meg , így értékelni sem tudom

Anonim Felhasználó2019. 10. 08.

  Mert nem tartalmaz mesterséges adalékanygokat, és az ion összetétele is jó.

Anonim Felhasználó2019. 07. 26.

  Kivallo termeszetes so.

Istvánné Tiricz2019. 07. 19.

  Tiszta igazi só ,

Még több mutatása