Paleolit Himalaya Só Pink Extra ( 3-5mm ) 1000 g

Paleolit Himalaya Só Pink Extra ( 3-5mm ) 1000 g

Nincs raktáron

A Himalaya só ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só.  Használható sütéshez, főzéshez ízesítésére, a hagyományos sókkal megegyező arányban. Emellett külsőleg sófürdő, lábfürdő készítésére is alkalmas.

Kosárba
EAN kód:5999564042814
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Himalaya Só Pink Extra ( 3-5mm ) 1000 g Részletes leírás

A Himalája kristálysó a Himalája hegységből, kb.3000 méter magasságban fekvő sóbányából, szennyeződésmentes és érintetlen területről származik, adalékanyagmentes vegyileg nem tisztítják, 84 féle vitamin és ásványi anyag található benne.

Összetétel: 100% Himalája kristálysó
Eredet helye: Pakisztán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.