Bio Szőlőmag őrlemény 100 g

Bio Szőlőmag őrlemény 100 g

Raktáron

A vörös szőlő magjában igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van, ami megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásaitól.  A sejthártyán áthatolva az egész szervezetben képes kifejteni antioxidáns hatását.

1 768 Ft
egységár: 17,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997838500039
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Szőlőmag őrlemény 100 g Részletes leírás

Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, egyéb, a szervezet számára értékes hatóanyagok természetes formában jutnak szervezetünkbe, így hatékonyabban járulhatnak hozzá egészségünk megőrzéséhez, a betegségek gyógyításához.

Fogyasztása: egy teáskanálnyi vörös szőlőmag őrleményt egy kis folyadékba (víz, gyümölcslé) keverve fogyasszunk, majd 2-3 dl folyadékot igyunk meg. Egy teáskanálnyi őrlemény kb. 4 g, így egy csomag vörös szőlőmag őrlemény 10-12 napi mennyiséget tartalmaz. Többféle őrlemény összekeverésével természetes multivitamin készítményt fogyaszthatunk. Az őrleményeket ajánlott száraz, hűvös, sötét helyen, jól lezárva tárolni.

A szőlőmag javítja az erek állapotát, így csökkentheti a szívbetegségek és az agyvérzés kockázatát. Erősíti a hajszálereket, fokozza a véráramlást, ezért hatásos visszértágulat és az érszűkületből eredő lábfájás esetén, valamint más érrendszeri megbetegedésekben. Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeként kialakuló idegkárosodás (diabéteszes neuropátia) okozta tüneteket, vagyis a zsibbadást és a bizsergést a végtagokban.

Jól alkalmazható a szem védelmére, szembetegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Egyaránt ajánlott a sárgafolt betegsége (macula degeneráció) és szürkehályog ellen- e két betegség az időskori látáscsökkenés és vakság leggyakoribb oka. Hasznos lehet azok számára is, akik sokat dolgoznak számítógéppel, különösen akkor, ha nem sugárzásmentes laptopmonitort, hanem hagyományos katódsugaras képernyőt használnak.

Alkalmazható kötőszöveti betegségek esetén. Védi és erősíti a bőr kollagénjét.

Az allergiás tüneteket is enyhíthetjük vele, mert gátolja a hisztamin termelődését. (A fokozott hisztamintermelés váltja ki az allergiás reakciókat.)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 02. 25.

  Visszérre, allergiára, magas vérnyomásra ajánlott fogyasztása.