Biomenü Bio Inka Bogyó 125 g

Raktáron

A napsugár gyümölcse. Az inka bogyó egy modern szuperélelmiszer, amely vitaminban gazdag és gyulladásgátló bioflavonoidokkal rendelkezik, magas vas- és rosttartalmú antioxidáns. .

2 527 Ft
egységár: 20,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886305758
Kiszerelés:125 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Inka Bogyó 125 g Részletes leírás

A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye.

A perui hegyvidéken termesztett inka bogyót betakarítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják, majd természetes vízben tisztítják és szárítják. Ez a folyamat megőrzi a természetes, nyers tápanyagtartalmukat.

Az édes inka bogyó nagyszerű nassoláshoz vagy sütési összetevőként is. A bogyók ideális összetevői sokféle süteménynek, kekszeknek, csokoládéknak és finom desszert öntetnek is.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.