Vita Optima aktiv árpa formula 620 g

Vita Optima aktiv árpa formula 620 g

Nincs raktáron

Különleges előcsíráztatott árpából készülő formula ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel, 25%-os fehérjetartalma biztosítja az összes esszenciális aminosavat, magas rosttartalma segíti az emésztést és a lassan felszívódó szénhidrátok feltöltenek energiával.

Kosárba
EAN kód:5996039500015
Márka:Vita Optima
Kiszerelés:620 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vita Optima aktiv árpa formula 620 g Részletes leírás

Az AKTIV árpa formula teljes értékű bioélelmiszer, létfontosságú a szervezet feltöltődéséhez, mely pótolja mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, mely nagyobb megterhelés esetén gyorsan kiürül a szervezetből. Elsődleges hatalmas előnye, hogy a szervezetet hozzásegíti az extra gyors feltöltődéshez, a regenerálódás folyamatai felgyorsulnak, ezáltal érzi azt a felhasználó, hogy gyors energiához jutott a szervezete.

Napjainkban szinte minden ember túlterhelt a hétköznapokban, ehhez nyújt nagy segítséget az AKTIV árpa formula, mivel felgyorsítja a regenerálódást.
Jelenleg olyan magas elvárásoknak kell megfelelnünk, ami hatalmas teljesítményt követel nap, mint nap. Normál táplálék által lehetetlen olyan mennyiségű és minőségű alapanyagot bevinni a szervezetbe, mely mindezt az energiaszükségletet biztosítja, illetve pótolja.
Pontosan ezért van szükség az AKTIV árpa formula segítségére, hogy ezek a létfontosságú anyagok, melyre szüksége van a szervezetnek, vissza legyenek pótolva.

Fogyókúra
Az AKTIV árpa formula segítségével kivitelezhető a legkímélőbb és legegészségesebb fogyókúra.
Azok számára, akik normál tempóban szeretnének lefogyni a lehető legjobb megoldást nyújtja az AKTIV árpa formula, mivel minden alapvető tápanyag megtalálható benne, amire a szervezetnek szüksége van, így nem alakulnak ki hiánybetegségek a diéta során.

Kismamáknak.
A várandós és szoptatós kismamák részére jóval nagyobb mennyiségű és jó minőségű tápanyag szükséges.
Az AKTIV árpa formula nagyszerű lehetőség arra, hogy a megnövekedett vitamin és ásványi anyag mennyiség pótlásrakerüljön.
A kismamák főként azért nagyon fáradékonyak, mert szervezetük sokkal nagyobb megterhelésnek van kitéve, mint egyéb helyzetben, ezáltal több és jobb minőségű tápanyagra van szükség, ezt az AKTIV árpa formula összetétele biztosítja.

Gyermekek számára.
A gyermekek hajlamosak rá, hogy játék közben az összes energiatartalékukat a végsőkig kihasználják.
Az ő számukra azonnali energiapótlásra van szükség, amihez az AKTIV árpa formula nagyszerű lehetőséget nyújt. A gyermekek számára el lehet készíteni gyümölcslével vagy édesített tejjel.
Másik fő szempont, amiért gyermekek számára szükség van az AKTÍV árpára, a nagymértékű vitamin, ásványi anyag és enzim pótlás, amire egy fejlődő szervezetnek sokkal nagyobb szüksége van, mint egyéb esetekben.

Az AKTIV árpa formula szinte minden ember számára szükséges tápanyag, ami meggyorsítja a sejtregenerálódást, valamint pótolja a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, amire a szervezetnek szüksége van.

Fogyasztható: naponta 1-3-szor, alkalmanként 2 evőkanállal.
Felhasználási javaslat, 1 adag elkészítése: 2 evőkanál (20g) Árpa Formulát elkeverünk 4dl rostos üdítőbe, juice-ba, hideg teába, vagy tejbe. Mixer pohárban felrázva máris fogyasztható.

Készült: előcsíráztatott árpaőrlemény, szójafehérje és fruktóz felhasználásával.

Tápanyag összetétel, 100 g termék tartalmaz:
Energia:* 1481KJ/354 Kcal
Fruktóz:* 4%
Árpaőrlemény:* 71%
Szénhidrát:* 45%
Szójafehérje:* 18%
Koleszterin:* 0%

Töltő tömeg: 620gr / 31 adag elkészítéséhez elegendő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.