Biopont BIO Kukoricadara 300 g

Biopont BIO Kukoricadara 300 g

Nincs raktáron

A kukoricadara egyszerűségében rejlik nagyszerűsége. Sokféle módon felhasználható és a legtöbb esetben kiváltható vele a 'hagyományos' dara is. Magas tápértéke és kitűnő íze mellett jelentős energiaforrás.

Kosárba
EAN kód:5998858704636
Kiszerelés:300 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont BIO Kukoricadara 300 g Részletes leírás

Felhasználása: ideális felfújtak, kásák alapanyagaként, polenta, kukoricás kenyér készítéséhez, illetve zöldség- és húsételekhez köretként.

Allergénfigyelmeztetés: A termék gabonaféléket, tojást, szóját, tejszármazékokat, dióféléket, zellert és mustárt felhasználó üzemben készül

Összetevők: kukorica Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.
Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.