Bioverzum Bio Tönkölybúzafű 400 g

Bioverzum Bio Tönkölybúzafű 400 g

Nincs raktáron

Válogatott, ellenőrzött bio fiatal tönkölybúzafű préselés céljára.   Szedése, vágása optimális időben történik, mikor az értékes összetevők a legnagyobb koncentrációban vannak jelen. .

Kosárba
EAN kód:5999883632703
Kiszerelés:400 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioverzum Bio Tönkölybúzafű 400 g Részletes leírás

Csomagolása modern, légáteresztő zacskóba történik. Hűtőszekrényben tárolva egy hétig eltartható. Egy csomag 250g búzafüvet tartalmaz, ami egy embernek elegendő levet biztosít egy hétig.

A test könnyebben hasznosítja a búzafűben és a nyers ételekben lévő tápanyagokat, ezáltal sokkal kisebb mennyiségben is van rájuk szüksége. A vitaminok közvetlenül nem emelik az energiaszintet, vagy javítják a közérzetet – az ételekben lévő szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat teszik elérhetővé az energiaként és építőkockaként való felhasználásra.

A búzafű nem csodaszer. Nem olyan módon hat, ahogy mai társadalmunk elvárná. Egészségre káros mellékhatásai nincsenek, túladagolni nem lehet. A természet a tápanyagokat összetett és kiegyensúlyozott elrendezésben csomagolja, ellenben a vegyészekkel, akik e módszer másolásával próbálkoznak vitamintablettákkal, különféle táplálékkiegészítőkkel.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.