Bonetta kuszkusz 400 g

Raktáron

Kuszkusz durmbúza örleményből készült tészta. Tarhonya észek-afrikai megfelelője. Nagy előnye a gyors elkészítés. Felhasználható : köretek, saláták , édességek készítésére. Elkészítési javaslat: kb. 1-1 arányban öntsünk forró vizet a kuszkuszra .

831 Ft
egységár: 2,08 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998856310723
Márka:Bonetta
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bonetta kuszkusz 400 g Részletes leírás

Kuszkusz durmbúza örleményből készült tészta.Tarhonya észek-afrikai megfelelője.Nagy előnye a gyors elkészítés.Felhasználható : köretek, saláták ,édességek készítésére. Elkészítési javaslat: kb.1-1 arányban öntsünk forró vizet a kuszkuszra . Adjunk hozzá egy pici olivaolajat , vagy vajat és tetszés szerint fűszerezzük. Ezt követően takarjuk le kb. 5-10percig, amíg megpuhul. Összetevők: 100% durumbúza.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.