Greenmark bio hántolt árpa 500 g

Greenmark bio hántolt árpa 500 g

Raktáron

Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa.  Leginkább a töltött káposzta és a sólet alapanyagaként ismerjük, pedig rendkívül sokoldalú gabonaféle. Készíthetünk belőle tartalmas levest, köretet, rizottót, kását, de dúsíthatunk vele főzelékféléket.

1 253 Ft
egységár: 2,5 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931836
Márka:Greenmark
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio hántolt árpa 500 g Részletes leírás

Az árpa rostja béta-glükánt* tartalmaz. Kutatások szerint ez csökkenti az inzulinrezisztenciát , illetve a koleszterinszintet, így csökkenti az elhízás veszélyét, és erősíti az immunrendszert. Javíthatja a krónikus bőrbetegségekben (pl. ekcéma, atópiás dermatitisz) szenvedők állapotát.

A magas koleszterinszintűeknél az élesztőkivonatból előállított béta-glükánok csökkenthetik a koleszterinszintet azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.

Felhasználása: A rizshez hasonlóan készülhet belőle levesbetét, köret, rizottó, kása, dúsíthatunk vele főzelékféléket.

A használat előtti pirítás fokozza az árpa élvezeti értékét, könnyebben emészthetővé teszi és segíti a tápanyagok felszívódását.

Elkészítési javaslat: Kétszeres mennyiségű vízben néhány óra áztatás után főzzük egyenletesen kis tűzön 25-30 percig, majd lefedve közepesen meleg sütőben hagyjuk dagadni (maximum fél-1 órát).

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 1415 kJ / 338 kcal
Fehérje (g / 100g) 11,2 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 63,3 g / 1,7 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 2,1 g / 0,4 g
Rost (g / 100g)8,7 g
Nátrium (mg / 100g) 18 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.