Lestello kuszkusz 300 g

Lestello kuszkusz 300 g

Raktáron

A kuszkusz hántolt, durvára őrölt durumbúzából készült, berber eredetű étel.  A keleti konyha egyik fő összetevője. Ízletes köretként szolgál húsokkal, halakkal vagy zöldségekkel tálalva. Ideális desszert mézzel, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel tálalva.

619 Ft
egységár: 2,06 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5902609000564
Márka:Lestello
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lestello kuszkusz 300 g Részletes leírás

A kuszkusz elsősorban szénhidrát, de nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Búzaalapú étel, rendkívül sokoldalúan felhasználható. Nem igényel főzést, csupán elegendő forró vízzel vagy húslevessel leönteni és pár perc múlva fogyasztható is.

A durumbúzából készített kuszkusznak egyik nagy előnye, hogy több fehérjét tartalmaz, mint a búza.

Összetevők: 100% kuszkusz

kcal/100 g:357 kcal, kj / 100 g:1512 kJ,Zsír:0,6 g,ebből telített zsírsavak:0,1 g, Szénhidrát: 72 g,ebből cukrok: 0 g, Fehérje: 13 g, Só:0,03 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.