Naturgold bio puffasztott quinoa natúr 100 g

Naturgold bio puffasztott quinoa natúr 100 g

Raktáron

A quinoaszemből készült, ökológiai gazdálkoságból származó puffasztott quinoa édesítetlen, csak természetes módon előforduló cukrot tartalmaz. Puffasztott formában ideális joghurttal vagy müzlikkel, illetve sütéshez és főzéshez kiváló alapanyag.

1 183 Ft
egységár: 11,83 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882425849
Márka:Naturgold
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold bio puffasztott quinoa natúr 100 g Részletes leírás

Tápértéke igen magas, sok fehérjét tartalmaz, könnyen emészthető, mivel alapvetően gluténmentes, lassan lebomló szénhidrátforrás, sok rosttal, így cukorbetegek és fogyókúrázók számára is javasolható, minden esszenciális aminosavat tartalmaz, lúgosító hatású, vitamindús és tápláló.

Szórhatjuk kásákra vagy müzlire, felhasználhatjuk házi granola vagy müzli szelet készítéséhez, keverhetjük pudingba és krémekbe, a fogyasztására számos lehetőség áll rendelkezésünkre.

Átlagos tápérték 100 g puffasztott quinoában: Energia 1489 kJ (356 kcal), Zsír: 5 g - amelyből telített zsírsavak 0,4 g, Szénhidrát: 58,8 g - amelyből cukrok, 6,6 g Rost 6,6 g, Fehérje 14,8 g, Só 0,06 g, Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

S. P.2023. 11. 03.

  myfoodata szerint magas tápanyagtartalom

  nagyon drága.

  Csak kipróbáltam, jughurtba áztattam másnapig de nem dobtam el tőle az agyam (teljesen beszívta). Ize a kávéra/dióra/meg pattogatott kukoricára emlékeztet nyomokban, egyébként leginkább íztelen. Laktató.