Organiqa bio árpafű por 125 g

Organiqa bio árpafű por 125 g

Raktáron

Az árpafű a frissen kihajtott árpa pár napos hajtása, mely nagyon magas klorofill tartalommal bír. A friss hajtásokat begyűjtik, alacsony hőmérsékleten, kíméletesen kiszárítják, és porrá őrlik.  Zöld turmixok alapanyagaként, saláták öntetébe keverve fogyaszthatjuk.

2 278 Ft
egységár: 18,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885147113
Márka:Organiqa
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organiqa bio árpafű por 125 g Részletes leírás

Sokoldalú klorofillbomba magyar termelőktől. A feldolgozás során a friss növényi hajtást kíméletesen megszárítják, majd finomra őrlik. Gluténmentes, mert még a magok kifejlődése előtt levágják.

Jelentősebb vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek az árpafűben: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, K, kalcium, vas, magnézium, kálium. Mindezek mellett polifenolokban és flavonoidokban is gazdag.

Jótékony hatások: lassítja az öregedési folyamatokat, erősíti az immunrendszert, szabályozza a vércukor szintet, segíti bőrünk tisztulását, véd a káros UV sugárzástól, segít az egészséges testsúly elérésében.

 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.