Szpm natura útifű maghéj 400 g

Szpm natura útifű maghéj 400 g

Raktáron

Segít az étel emésztését lassítani a gyomorban, és az étkezés után fokozza a teltségérzetet. Napi 1-2 teáskanál útifűmaghéj hozzáadásával gyorsan és hatékonyan orvosolhatod rosthiányod. .

3 788 Ft
egységár: 9,47 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886726164
Márka:Szpm
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szpm natura útifű maghéj 400 g Részletes leírás

Az útifűmaghéj egy ideális forrás a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. A vízből képes saját tömegének akár hússzorosát is magába szívni. Fogyasztása ajánlott: emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén, illetve kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához.

Az útifű maghéj egy alapvetően gluténmentes, természetes, növényi rost, mely folyadékkal keveredve nedves "kocsonyát" képez. Duzzadási képességeit a konyhában is ki tudjuk aknázni sütemények, kenyerek készítésénél, és sűrítésnél.

1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Farkas János2023. 03. 20.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.