Csuta Texturált szójakocka

Csuta Texturált szójakocka

Raktáron

A Csuta texturált szójakocka vegetáriánusok, vegánok számára kínál alternatívát a hús helyettesítésére. Íze semleges, így ne feledkezzünk meg a megfelelő fűszerezésről. .

422 Ft
egységár: 2,81 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881955439
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Texturált szójakocka Részletes leírás

Megfelelő ízesítéssel tökéletesen tudja utánozni a hús ízét hamburgerben, hot-dogban, darált hússal készült ételekben, sőt létezik szójakolbász, szójaszalonna is!

Felhasználási javaslat: A szójakockát kétszeres mennyiségű fűszeres vízzel felfőzzük, majd addig hagyjuk állni, amíg a szükséges vizet fel nem vette. Ezután a hússal azonos módon kezelhető anyagot kapunk. Kockára vágott húsok helyettesítésére, illetve kiegészítésére is felhasználható.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. Haluf2023. 11. 26.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Péter2019. 10. 12.

  A termék jó, de

  1 hét a szállítás, 5 nap után lemondam, háromszor is írtam, hogy nem kell, de meégis küldték!

Anonim Felhasználó2018. 04. 28.

  Jó minőségű

  Pocsék csomagolás

Anonim Felhasználó2017. 02. 12.

  u.a., mint az előző