Biorganik Bio Sörélesztő pehely 100 g

Nincs raktáron

Speciális növényi ételízesítő, amit a vegán étkezésben a sajtos íz eléréséhez használnak.   Fehérjetartalma magas, tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, valamint szinte a teljes B-vitamin spektrumot.

Kosárba
EAN kód:5999559310928
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Sörélesztő pehely 100 g Részletes leírás

A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából készül, amelyet hőkezeléssel és szárítással inaktívvá tesznek. Így kelesztésre a sörélesztőpehely nem alkalmas, de magas fehérje-, vitamin és ásványi anyagtartalma miatt érdemes beilleszteni az étrendbe.

A sörélesztőpehely energiatartalmának csaknem felét a fehérje adja, amely jó minőségű, mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Kis mennyiségben tartalmaz zsírt és még ennél is kevesebb cukrot. B-vitaminokban (főleg B12-vitamonban) kifejezetten gazdag, az ásványi anyagok közül pedig cink- és szeléntartalma kiemelendő.

Felhasználás: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizsételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, ízletes, finom krémként pirítósra kenhető.

Összetevők: sörélesztő, árpamaláta kivonat
Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva.

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1345 kJ / 320 kcal
Zsír: 4,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,6 g
Szénhidrát:9 g
- amelyből cukor: 9 g
Fehérje: 47 g
Só: 0,5 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.